KUMPPANIT JA LINKIT

- BANDYLIIGA TUOMARIT, JÄÄPALLOLIITTOT, JÄÄPALLON YSTÄVÄT, YMS -


Perustettiin 18. maaliskuuta 1972, kun Suomen Palloliiton jääpallojaosto eriytyi itsenäiseksi lajiliitokseen. Suomen Jääpalloliitto on Kansainvälisen jääpalloliiton, FIB:n, jäsen. 

Bandyliigan Facebook-sivu keskittyy kertomaan Bandyliigan joukkueiden kuulumisia ja luvassa on myös videoita. Sivulla jaetaan myös eri joukkueiden FB-julkaisuja, mutta extraakin on tulossa.

Jääpallon hienous on se, että siitä on nautittu maailmalla kauan - Suomessakin yli sadan vuoden ajan. Jääpallon ystävä haluaa voida nauttia siitä tulevaisuudessakin.

Kerho perustettiin 1985. Historian ensimmäiseksi jäsenmaksuksi vuodelle 1985 muodostui kymmenen markkaa erotuomarilta.
Näin oli syntynyt Jääpallon Valioerotuomarikerho ry.

Perustettiin Tukholmassa, Ruotsissa, 12. helmikuuta 1955. Alkuperäisjäsenet: Suomen, Ruotsin, Norjan ja Neuvostoliiton jääpalloliitot. Kansainväliseen jääpalloliittoon kuuluu 28 jäsenmaata. Liiton pääkonttori sijaitsee Söderhamnissa, Ruotsissa. Kansainvälisen jääpalloliiton puheenjohtajana toimii venäläinen Boris Skrynnik.

Bandy is the 2nd largest winter sport. It will instantly expand real ongoing activity. Its youth appeal and popularity will add spectators and audience. Bandy opens the huge ball-sport window. Bandy is the ancient hockey sport of North Asia, Europe and the national sport of Russia.


KLIKKAAMALLA PALKKIA, PÄÄSET LIITON OMILLE SIVUILLE...


KLIKKAA LOGOJA

- PÄÄSET KUMPPANIN OMILLE SIVUILLE -