AKILLES TIEDOTE

Akilles Bandy on tehnyt jatkosopimuksen nykyisen päävalmentaja Jari Hyttinen kanssa. Sopimus kattaa kauden 2021-2022 loppuun.


Akilles Bandyn ensi kauden suunnittelu käynnistynyt päävalmentaja Hyttisen jatkosopimuksella

Valmentajana Jari Hyttinen on intohimoinen ja vaativa sekä vienyt Akilles Bandyn joukkueen viime kaudella Suomen mestariksi sekä kahtena vuonna peräkkäin Suomen Cupin mestariksi.

Akilles Bandyn hallituksessa ollaan erittäin tyytyväisiä, että päävalmentajaratkaisu pystyttiin saamaan aikaiseksi jo tässä vaiheessa. Ratkaisu luo pohjan koko seuran urheilutoiminnan pitkäkestoiseen kehittämiseen ja antaa mahdollisuuden käynnistää joukkueen rakentamisen tuleville vuosille.

Olemme halunneet satsata pitkäkestoisesti seuratoiminnan kehittämiseen ja uskomme, että nyt tehty ratkaisu vie edelleen porvoolaista jääpalloa eteenpäin. Olemme iloisia, että erittäin kunnianhimoinen ja sitoutunut päävalmentajan vie joukkuetta ja sen yksilöitä urheilullisesti myös ensi kaudella eteenpäin. Lisäksi seuran panostus juniorityön ja nuorten pelaajien kehittämiseen tuottaa varmasti menestystä myös tuleville vuosille.

"Valmennus on intohimoni ja Akilles seurana pystyy tarjoamaan siihen hyvät puitteet. Toivon, että pääsemme rakentamaan pitkäjänteisesti tulevien vuosien joukkuetta lähiaikoina ja siinä nähtäisiin myös lisää porvoolaisen juniorikoulun kasvatteja. Olemme hyvällä tiellä ja yhteistyö seurassa on hyvää. Tavoitteena on edelleen kehittää yhteistyötä junioripäällikön kanssa ja pyrkiä luomaan seuran valmennuslinjaa eteenpäin ja nostamaan harjoitusrinkiin lisää omia kasvatteja. Luonnollisesti toivon, että Akilleksen edustusjoukkueen runko pysyy kasassa myös ensi kaudella ja siihen saamme haastajia omista junioreista ja mahdollisesti myös ulkopuolelta." Hyttinen kommentoi.

"Minulle varsinaisia tuloksia tärkeämpää on ollut nähdä ja kokea joukkueen sitoutuminen ammattimaiseen toimintaan. Pelaajat ovat todella halunneet kehittyä ja oppia uusia asioita. Myös kokemani arvostus sekä muiden joukkueen ympärillä toimivien ihmisten toiminta on ensiluokkaista", jatkaa Hyttinen. 


BandyliigaToimitus onnittelee Hyttistä ja Akillesta valinnasta.