AKILLES VAHVISTUU

30.09.2020

Akilles lähetti juuri tiedotteen, jossa he kertovat seuraavista täydennyksistään joukkueeseen.


Tiedote 30.9.2020 Akilles Bandy

Akilles Bandyn valmennusryhmään liittyy Harri Hiukka, jonka tehtävänä on vastata pääasiassa maalivahtien valmennuksesta. Torniolaislähtöisellä nykyisin Helsingissä asuvalla kovalyöntisellä Hiukalla on takanaan pitkä ura pelaajana ja nyt hänen lyöntejään harjoituksissa saavat torjua Akilleksen maalivahdit. Edustusjoukkueen valmennusryhmässä päävalmentaja Jari Hyttisen apuna edelleen fysiikkavalmennuksesta vastaava Tommy Ekblom ja toisena valmentajana Johan Lönnqvist. 

Akilles Bandyn edustusjoukkueen päävalmentaja Hyttinen on erittäin tyytyväinen nyt tehtyyn täydennykseen maalivahtien valmennuksen osalta valmennustiimiin. "On hienoa, että meillä on käytössä näin laaja ammattimainen osaaminen valmennuksessa ja voimme yhdessä keskittyä eri osa-alueisiin harjoittelussa." 


Akilles Bandyn pelaajaryhmä on myös täydentynyt HIFK:n nuorissa vahvasti esiintyneellä Jonathan Hyttisellä, joka on liittynyt nyt kotikaupunkinsa edustusjoukkueen harjoitusryhmään. Nuori Hyttinen on harjoituksissa osoittanut hyviä otteita ja hän varmasti tulee lunastamaan paikkansa lähivuosina liigassa pelaavaan kokoonpanoon.                                          Lisäksi harjoitusryhmään on liittynyt Suomessa Mikkelin Kamppareissa viimeiset kaksi kautta pelannut venäläispelaaja Ilia Sokolov. Sokolov on 29-vuotias keskikenttäpelaaja, jonka kasvattajaseurana on ollut Vodnik Arkangelista. 

Akilleksen edustusjoukkueen pelaajarinki on nyt 3 maalivahtia ja 19 kenttäpelaajaa. Päävalmentaja Hyttinen pitää vielä ovea avoimena 1-2 pelaajalle, mikäli työ ja perheasiat sen sallivat, mutta on kuitenkin erittäin tyytyväinen jo nykyiseen harjoitusryhmään, joka on valmis ensi kauden haasteisiin.Akilles Bandyn joukkueen kesäharjoittelu on sujunut suunnitelmien mukaisesti. Joukkueen pelaajat testattiin kesäkuun alussa ja pelaajat ovat harjoitelleet läpi kesän hyvin. Joukkueen syksyn ohjelma rakentuu fysiikan vahvistamisesta, jääharjoittelusta sekä leireistä. Päävalmentaja Hyttisen mukaan kesän aikana on luotu hyvä pohja, johon on hyvä rakentaa syksyn harjoittelu ja siirtyminen enemmän lajinomaiseen tekemiseen.