AVASIMME BANDYLIIGA FORUMIN

26.04.2020

Tänään 26.4.2020 on avattu bandyliiga.fi sivustoille oma keskustelu forum. Lue asiasta lisää..


BANDYLIIGA FORUM

Tänään on teidän sivustomme seuraajien pyynnöstä avattu toivomanne keskustelu forum. Löydät Forumin joko sivujen yläpalkin kautta, tai helposti suoraan osoitteesta: https://bandyliiga.palstani.com/.

Forum vaatii rekisteröinnin, ja tietysti yleisten sääntöjen hyväksymisen. Haluamme kaikki varmasti asiallista keskustelua Bandyliigasta, seuroista, Bandyliiga-sivuista, tai mistä tahansa jääpalloon liittyvästä sitten haluatte forumilla keskustella.

Toivomme että Forumilla alkaa vilkas keskustelu, ja voitte esim. kysellä teitä askarruttavia kysymyksiä, ja jos asiaan ei kukaan muu vastaa - me selvitämme teille mahdollisuuksien mukaan vastauksen.

Forumilla voitte myös kertoa seurojen/pelaajien historiallisia tapahtumia vuosien varrelta. Näitä olemme saaneet kuulla jo paljon, mutta mielestämme olisi hienoa, jos saamme "kertomukset" kaikkia luettaviksi.

Joukkueiden, pelaajien, valmentajien ja jopa tuomareiden esitystä voi myös halutessa kehua, se ei meille suomalaisille ole helppoa, mutta yritetään kuitenkin..

Toivotamme kaikille mielyttäviä hetkiä Jääpallon parissa, ja toivomme "mehukkaita" viestiketjuja tietysti asiallisin ja rakentavin keskusteluin...

- BandyliigaToimitus -