SPORTAPOSTIN KANSSA YHTEISTYÖHÖN

Bandyliigasivusto uudistaa omaa sisällöntuotantoa, ja yksi osa uudistusta on yhteistyö SportaPostin kanssa. Applikaatio helpottaa meidän viestinnän visuaalisen ilmeen muokkaamista, eikä enää edes fyysisellä sijainnilla ole merkitystä - Voimme viestiä kaikkialla, missä puhelin toimii...  


SportaPost on reilun vuoden tarjolla ollut työkalu puhelimiin, jolla kuka tahansa voi tehdä ammattimaisesti ja nopeasti sisältöä sosiaaliseen mediaan. Jo useampi sata suomalaista ja ruotsalaista urheilujoukkuetta käyttää SportaPost-applikaatiota.


SportaPostin perustaja ja toimitusjohtaja Mikael Kojo kommentoi yhteistyötä ja vähän muutakin seuraavasti:  "Fiilikset ovat korkealla. Vasta vuosi sitten ryhdyin yrittäjäksi ja näin paljon on tapahtunut. Nyt otetaan seuraava, iso nykäisy eteenpäin", kertoo Mikael Kojo, jolla on yli 10 vuoden kokemus sisällöntuotannosta sosiaalisessa mediassa ja erityisesti urheilussa.

Kojo jatkaa palvelunsa kehittämistä ja tähtää uusilla kasvuresursseilla kansainvälisille markkinoille.

Valmiiden, helposti muokattavien pohjien avulla jopa harrastetason urheilujoukkueet voivat luoda pro-tasoista sisältöä otteluennakoista, tuloksiin, pelaajakortteihin ja kokoonpanoihin muutamassa sekunnissa. Joukkueen lisäksi fanit saavat parempaa sisältöä.

Sisältötyökalun lisäksi SportaPost on luonut kokonaan uuden mainospaikan. Mikael Kojon mukaan joukkue säästää rahaa, kun sen ei tarvitse käyttää kalliita mainostoimistoja tai monimutkaisia kuvankäsittelyohjelmia.

"Joukkue voi itse asiassa jopa tienata rahaa käyttämällä SportaPost -sovellusta, kun perinteisten laita- ja paitamainosten rinnalla seurat voivat hankkia näkyvyyttä sponsoreilleen sosiaaliseen mediaan, jossa mainos tavoittaa enemmän ihmisiä ja on helposti mitattavissa", Kojo sanoo.

Sovellus on luotu iOS- ja Android-alustoille. Sovellus on ladattavissa ilmaiseksi.

LISÄTIETOJA: Sportapost Mikael Kojo, Founder/CEO +358 40 551 3182 mikael@sportapost.com www.sportapost.com


BandyliigaToimitus