BANDYLIIGASSA TAPAHTUU

08.07.2020

Lähes päivittäin olemme saaneet uutisia seuroilta uusista pelaajista, tai vanhojen pelaajien jatkosopimuksista. Tämä on hienoa, ja osoittaa että jääpallo voi kaikesta huolimatta aika hyvin. Seuroilla on selkeästi tekemisen meininki...


JPS UUTISOI KAHDESTA VAHVISTUKSESTA

JPS:n joukkue Bandyliigan kaudelle 2020-2021 jatkaa vahvistumistaan, kun JPS:N puseron päällensä pukee  torniolaisesta LRK:sta Joonas Hiltunen ja Juho Kaaretkoski.

Vuonna 2000 syntynyt Joonas Hiltunen kuuluu ikäluokkansa lahjakkaimpiin pelaajiin Suomessa, ja onkin tuttu näky nuorisomaajoukkueissa. Viime talvena hän edusti Suomea alle 21-vuotaiden MM-kisoissa kaksi vuotta alaikäisenä. Nyt uutta askelta uralla haetaan Jyväskylästä.

- Hienoilla ja odottavaisilla fiiliksillä uuteen seuraan ja kaupunkiin. 

Tavoitteet JPS-paidassa ovat selkeät: kehitys ja menestys, niin edustusjoukkueessa kuin myös P21-joukkueessa, johon Hiltunen ikänsä puolesta vielä mahtuu.


Vuonna 1999 syntynyt Juho Kaaretkoski on myös lahjakas pelaaja sekä tuttu nimi nuorisomaajoukkueista aiemmilta vuosilta, ja saapuu innoissaan Keski-Suomeen.

- Mukava tulla Jyväskylään, hyvä vastaanotto ja joukkueessa ennestään tuttuja pelaajia! Loukkaantumiset ovat hieman häirinneet paria viime kautta. LRK:ssa on tullut viime vuosina hyvin Bandyliigakokemusta

Jääpalloilijana kehittyminen ja joukkueena menestyminen ovat Kaaretkosken tavoitteet tulevalle kaudelle.


Tulemme varmasti ensi viikonloppuna katsomaan kenen sopimukset on vielä julkaisematta, ja millaiset joukkueet kenelläkin ensi kaudella näyttäisi olevan..

Tule siis myös viikonloppuna katsomaan mistä sivuillamme kerrotaan...

BandyliigaToimitus