BANDYLIIGASSA TAPAHTUU

09.09.2020

Suomen Jääpalloliiton liittokokousviikonloppu pidettiin Helsingissä 5-6.9.2020.


Lauantaina 5.9 oli suunnittelupäivä, jolloin liiton ja seurojen edustajat yhdessä valmistelivat tulevan pelikauden kansallista kilpailutoimintaa.  Kokousväki osallistui myös aktiivisesti keskusteluun liiton uusista toiminta- ja kilpailusäännöistä.


Sunnuntaina 6.9 pidettiin Covid-19 epidemian takia keväältä siirretty kevätliittokokous ja syysliittokokous poikkeuksellisesti samana päivänä. Molemmissa kokouksissa edustettuina olivat 13 jäsenseuraa.


Kevätliittokokous valitsi Jari Kettusen jatkamaan liiton puheenjohtajana kaksi seuraavaa vuotta. Hallituksen erovuoroisista jäsenistä Markus Saukkonen ja Tuomo Partanen valittiin uudelle kaksivuotiskaudelle. Erovuoroisista Jyväskyläläinen Kari Vänttinen ei asettunut ehdolle ja hänen tilalleen valittiin Eino Leisimo, myös hän Jyväskylästä. Martti Tepponen oli pyytänyt eroa liittohallituksesta ja hänen tilalleen yksivuotiskaudelle valittiin Aki Väisänen Mikkelistä. Kaikki valinnat olivat yksimielisiä.

Kevätliittokokous hyväksyi kauden 2019-20 vuosikertomuksen ja vahvisti vuoden 2019 tilinpäätöksen. Kevätliittokokous päätti myös ylimääräisestä liittokokouksesta, jossa käsitellään liiton uudet toiminta- ja kilpailusäännöt, sekä valitaan liitolle kurinpitolautakunta.

Syysliittokokous hyväksyi talousarvion ja toimintasuunnitelman vuodelle 2021. Lisäksi kokouksessa vahvistettiin kansallisen kilpailutoiminnan suunnitelma.


Kausi käynnistyy 20.11.2020

Otteluohjelma julkaistaan pian, tietojemme mukaan se on eilen saatu hyväksyttyä - julkaisemme sen heti kun saamme siitä vahvistetun version.


Seurojen rosterit 2020-21 (Julkaistu 9.9.2020 mennessä)

  • Akilles - 20 sopimuspelaajaa
  • Botnia -  ei pelaajia
  • HIFK - 3 sopimuspelaajaa
  • JPS - 19 sopimuspelaajaa
  • Kampparit - 15 sopimuspelaajaa
  • Narukerä - 18 sopimuspelaajaa
  • OLS - ei pelaajia
  • Veiterä - 21 sopimuspelaajaa
  • WP 35 - 19 sopimuspelaajaa

Alla olevasta linkistä voi käydä tutustumassa tarkemmin seurojen julkaisemiin pelaajiin.


1.10.2020 pitäisi kaikkien seurojen ilmoittaa Jääpalloliitolle pelaajansa, joten maltetaan vielä hetki - sillä 3 viikon päästä näemme miltä "paperilla" joukkueet näyttävät. 

Siihen asti päivitämme sivustoa aina, kun saamme seuroilta sopimustietoja!