EETU PEUHKURI PALAA SUOMEEN

10.04.2020

Mikä on Eetun pelipaikkakunta? Missä seurassa hänet nähdään? Bandyliiga saa kuitenkin hyvän pelaajan näyttämään Ruotsissa opittuja taitoja, kaudelle 2020-21.


Mikä on tuleva seura?                                                                                      Eetu Peuhkuri on pelannut 2 viimeistä vuotta Vetlanda BK:n riveissä Ruotsissa. Eetu on kuitenkin päättänyt palata Suomeen, mutta yllättävää on ettei hän kerro vielä seuraa missä kaudella 2020-21 pelaa? Onko osoite selvä Lappeenranta, vai onko joku muu Bandyliigajoukkue saanut todellisen vahvistuksen riveihinsä?

Eetu Peuhkuri siirtyi 2018 VBK:n riveihin, ja otti keskikentältä tärkeän roolin seuran strategiassa. Eetu on edustanut Suomen maajoukkuetta 47 A-maaottelussa, eli kokemusta löytyy myös siltäkin saralta.


VBK:n sivuilla Eetu Peuhkuri jättää seuraavat jäähyväiset 
"Voin vain sanoa suuret kiitokset kaikesta. Minulla on ollut kaksi hauskaa vuotta ja rakastin pelaamista Vetlandassa. Tämä on paras seura ja paras joukkue, jossa olen Ruotsissa pelannut, mutta nyt minun on aika keskittyä muihin asioihin elämässä".


VBK:n tiedottaja Andreas Söderman kertoo seuraavaa                              "Eetu tuli VBK: n palvelukseen tilanteessa, jolloin piti rakentaa uusi joukkue ja Eetusta tuli nopeasti erittäin suuri joukkueen voimavara sekä jäällä että sen ulkopuolella. Toivotamme Eetulle kaikkea hyvää ja toivomme näkevänsä hänet vielä Vetlandassa".