ERONEN & KOLJONEN JATKAVAT JYVÄSKYLÄSSÄ

20.05.2020

Bandyliigakauteen 2020-2021 valmistautuva JPS:n edustusjoukkue on jatkanut joukkueen rakentamista. 


Jatkosopimukset on solmittu kahden yläkerran luottomiehen kanssa, kun Jarno Eronen ja Jasu Koljonen jatkavat Jipsissä myös ensi kaudella.

Eronen, 24, on seuran oma kasvatti ja omaa jo pitkän kokemuksen Bandyliiga-kentiltä. Viime kaudella Eronen viiletti takatukka hulmuten tehokkaasti hyökkäyspäässä, ja naputteli kauden aikana mukavat 19 maalia ollen joukkueen toiseksi kovin maalitykki. 

- Kausi oli henkilökohtaisesti hyvä, ja ylipäätään oli mukava vetää taas mitaliin päättynyt kausi läpi joukkueen kanssa. Toivottavasti kesä sujuu treenailun merkeissä hyvin ja voin omalta osaltani auttaa joukkuetta jälleen menestymään.

Koljonen, 21, murtautui edustusjoukkueeseen mestaruuskaudella 18-19. Viime kaudella vahva työmyyrä otti vielä yhden askeleen ylöspäin ja nousi kunnolla kokoonpanon vakionimiin. Samalla yläkerrassa ja keskikentällä viihtyvä Koljonen nakutteli mukavat tehot 7+3.

- Viime kausi meni joukkueena hyvin, ja peli meni itsellä paljon eteenpäin. Kauden mittaan tuli hyviä onnistumisia. Innolla odotan uutta kautta, haluan taas mennä pelaajana eteenpäin.