HIFK ESITTÄYTYY

Yhdeksäs ja samalla viimeinen Bandyliigajoukkue esittää rosterinsa, nyt siis vuorossa Helsingin IFK.


Helsinkiläisten viime kauden kokoonpanosta ovat lähteneet Veeti Louhos, Erik Hörhammer, Laakso Jani, ja Teijo Laitinen - viimeinen kolmikko harjoittelee mahdollisesti edustuksen kanssa, mutta pelit ovat HIFK/2 joukkueen puolella. 

"Ikivetreä" Teijo Laitinen esim. saattaa tarvittaessa hypätä Bandyliigapeleihin, mutta ainakin toistaiseksi pelaajien katseet ovat kovassa HIFK:n kakkosjoukkueessa. 


Tulopuolella on mielenkiintoisia nimiä:        

Santeri Laitinen, joka on tottunut viimeistelemään paikoistaan - joten pienehköön HIFK:n viimeistely ongelmaan on löydetty kova vahvistus, joten verkot varmasti heiluvat.  

Joonas Janhunen innostui pelaamisesta uudelleen Helsingissä, joten pelimies on myös vahvistamassa joukkueen rivejä.

 Josua Eronen käväisi kauden Botniassa, mutta palasi motivoituneena harjoitteluun takaisin HIFK:n riveihin, ja on saanut vetää ehkä uransa tähän astisista kauden aluista sen parhaan, joten ei olisi ihme että Eronen heiluttelisi vastustajan maaliverkkoja tiuhaan kauden aikana.    

Pete Pättiniemi harjoitteli jo kaudella 2019-20 joukkueen mukana, mutta on nyt valmis haastamaan HIFK:n muun maalivahtikaluston (Kilpiö, Laakso) peli-ajasta, joten HIFK:n vahva maalivahtiosasto on jälleen kovaa luokkaa. 

Iloinen uutinen on myös Tuomas Jalkasen paluu Bandyliigakentille, ainakin valmentajat Juha ja Teemu Laitinen ovat varmasti mielissään, koska "Jallu" tekee kentällä juuri sitä mitä valmennus haluaa joukkueen ilmeenä nähdä.


On erittäin mielenkiintoista nähdä miten HIFK esiintyy Bandyliigassa, koska useat valmentajat ovat ilmaisseet HIFK:n olevan "keskikastissa". BandyliigaToimitus ei lähde veikkaamaan, mutta uskomme että yllätyksiä varmasti tullaan näkemään...