JOONAS JANHUNEN HIFK:N VAHVISTUS

11.05.2020

Aikaisemmin Kamppareiden ja JPS:n riveistä tuttu Joonas Janhunen siirtyy HIFK:hon. Janhunen tekee paluun Bandyliiga-kentille muutaman välivuoden jälkeen - hän oli viimeksi mukana voittamassa hopeaa Kamppareiden kanssa kaudella 2017-2018.


- Hienoa saada Joonas mukaan joukkueeseen. Joonas on monipuolinen pelaaja, joka pystyy pelaamaan useampaa pelipaikkaa puolustuksessa. Hän kuvaili itseään sanomalla, että ei ole mikään sateentekijä vaan joukkuepelaaja. Juuri tällaisia pelaajia haemme joukkueeseen. Tällaisia pelaajia jotka ymmärtävät omat vahvuutensa ovat erittäin tärkeitä, kertoo päävalmentaja Juha Laitinen.

- On tärkeää, että Joonas saa muutaman välivuoden jälkeen taas pelituntumaa ja fyysiset ominaisuudet Bandyliigan vaativalle tasolle. Tämän jälkeen pitää osata antaa Joonakselle rauha sisäistää meidän pelitapa, jotta hän voi näyttää osaamisensa kentällä. Joonas tulee olemaan tärkeä palanen isompaa suunnitelmaa kun haemme tasaisuutta, sisäistä kilpailua ja tulevaisuuden menestystä, lopettaa Laitinen. Lue koko HIFK uutinen alta olevasta linkistä...