HIFK, JO KOLMAS UUSI PELIMIES

28.05.2020

HIFK Uutisoi: Tulivoimaa hyökkäykseen - Santeri Laitinen liittyy jengiin!


Santeri Laitinen - HIFK

27-vuotias Laitinen on urallaan pelannut 191 Bandyliiga-ottelua Kamppareiden ja JPS:n paidassa. Näissä otteluissa on kertynyt tehot 161 + 51 = 212 pistettä. Laitinen on puhdas hyökkääjä ja maalintekijä - hän omaa loistavan viimeistelytaidon ja on vahva erikoistilanteissa. Joukkue saa huomattavaa leveyttä hyökkäyspelaamiseen eikä maalintekovastuu joukkueessa jää enää vain muutaman pelaajan vastuulle.

- Loistavalla fiiliksellä hyppään mukaan joukkueeseen. IFK on perinteikäs seura ja oli luonnollinen valinta kun tiesin, että muutto pääkaupunkiseudulle oli edessä, kertoo juuri sopimuksen allekirjoittanut Santeri Laitinen.

- Olen kuullut paljon hyvää joukkueesta. Jonkin verran onkin tuttuja pelaajia ja heidän kanssa on ollut hyviä keskusteluja. Rennoin mielin uskaltaa liittyä mukaan ja uskon, että sopeutuminen joukkueeseen tulee olemaan helppoa, jatkaa Laitinen.

Viimeiset viisi kautta Kamppareiden paidassa Laitinen on joutunut työtilanteen takia matkustamaan Mikkelin ja Kuopion väliä. Kahden tunnin ajomatka oli raskas ja vei paljon energiaa pelaamisesta. Pääkaupunkiseudulle muuton jälkeen tilanne muuttui normaaliksi kun koti, työ ja treenit ovat kaikki samalla paikkakunnalla.

Yhtä tärkeänä asiana pidän Santerin persoonaa. Hänellä on erittäin terve ja maanläheinen asenne pelaamiseen ja elämään. Hänestä aistii terveen itseluottamuksen, joka rakentuu oikeiden valintojen päälle. Hän löytää nopeasti paikkansa pukukopistamme, kommentoi päävalmentaja Juha Laitinen