HYVÄÄ JUHANNUSTA KAIKILLE

19.06.2020

Nyt on aika nauttia Suomen kauniista luonnosta, ja läheisten seurasta. BandyliigaToimitus siirtyy koneiden ääreltä hetkeksi aurinkoon, ja palaa sorvin ääreen jo heti maanantaina. 


PELIASUJA VUOSIEN VARRELTA

Juhannuksen kunniaksi julkaisemme historia sivujen alla Pekka Jyrkiäsen piirtämiä peliasuja vuosien 1907 - 1960 väliltä. Kaikkiaan peliasuja on 306 kpl, joten aika monen jääpallojoukkueen peliasun Pekka on saanut ikuistettua.

Linkistä pääset suoraan Peliasut sivulle, sieltä löytyy aakkosiin järjestettyinä nuo edellä mainitut 306 peliasua.


Työ Bandyliigasivustoilla jatkuu koko kesän

Työ Bandyliigasivustoilla jatkuu koko kesän, joten seuraa mitä kaikkea tietoa saamme sivuillemme, ja mitä seurat mahdollisesti infoavat.  

Pelaajamarkkinoilla ainakin tapahtuu, vaikka joukkueet yrittävät pitää neuvottelut hyvinkin salaisina. Me emme spekuloi huhuilla, julkaisemme ainoastaan vahvistetut pelaajasiirrot.   

Edelleen teemme päivittäin paljon töitä historiatietojen päivittämisessä, ja samalla toki seuraamme Bandyliigajoukkueiden uutisointia.

Valitettavasti on myös todettava että toimituksemme tavoite omasta, kattavasta pääsarjapelaajatietokanta-palvelusta, koki takaiskun -  Kehittäjämme , Tietokone Experttimme, Ystäväni Jani Venho kuoli yllättäen, otamme tässä kohtaa osaa hänen perheen suureen suruun.                                                                                

Janin upea työ jää siis kesken, pyrimme kuitenkin toteuttamaan haaveemme jossakin muotoa vielä ennen kauden 2020-21 käynnistämistä, vaikka sitten aluksi hieman "riisuttuna" versiona.

Edelleen toiveena on myös löytää ympäri Suomea jääpallosta kiinnostuneita kirjoittajia, sekä valokuvaajia jotta saamme tunnelmat ympäri Suomea nopeasti kaikkien jääpallo-ihmisten ihailtaviksi. 

Ota rohkeasti yhteyttä, varmasti hommia löytyy! Varsinkin kun en itse ole kynänikkari, lukihäiriöisenä olisi mukava keskittyä sivujen muuhun työhön kun tähän kirjoittamiseen, ja teidän kiusaamiseen kielioppivirheilläni.


Hyvää Juhannusta ja Kesää teille kaikille, BandyliigaToimitus ei lepää kuin 2 päivää, joten Bandyliigauutisia on varmasti luvassa jatkossakin...


BandyliigaToimitus