JÄÄPALLOLIITTO ETSII TYÖNTEKIJÄÄ

08.10.2020

Kyseessä on kilpailu- ja viestintäkoordinaattorin tehtävä. Tehtävä avautuu kun pitkään erinomaisesti Jääpalloliitossa toiminut Kristina Koskela jää piakkoin ansaitulle eläkkeelle.


KILPAILU- JA VIESTINTÄKOORDINAATTORIA

Kilpailu- ja viestintäkoordinaattorin tehtävänä on Jääpalloliiton kilpailutoiminnan suunnittelu ja hallinnointi yhteistyössä valiokuntien ja seurojen kanssa sekä maajoukkuetoimintojen tukeminen. Tehtäviin kuuluu myös viestintä jäsenseuroille, sidosryhmäyhteistyö ja sen kehittäminen. Lisäksi Jääpalloliiton IT-järjestelmien hallinnointi, asiakaspalvelu ja käyttötuki sekä nettisivujen ja sosiaalisen median päivittäminen ja kehittäminen sisältyy toimenkuvaan muiden hallinto- ja toimistotehtävien ohella.

Edellytämme tehtävään hakevalta soveltuvaa vähintään alempaa korkeakoulutusta ja kokemusta urheilun koordinoinnista tai hallinnoinnista. Lisäksi hyvät ICT-taidot niin järjestelmien hallinnassa kuin viestinnän apuna sosiaalisessa mediassa ovat edellytys työssä menestymiseen.

Lisäksi arvostamme erinomaisia yhteistyö-, vuorovaikutus- ja sosiaalisia taitoja, kykyä verkostoitumiseen, ymmärrystä liikunta- ja urheilujärjestöjen toiminnasta, kykyä kansainväliseen yhteistyöhön, organisointikykyä ja itsenäistä työotetta. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää suomen ja englannin kielen sujuvaa hallintaa. Lisäksi ruotsin ja/tai venäjän kielen taito katsotaan eduksi.

Kilpailu- ja viestintäkoordinaattorin palkkauksessa tullaan soveltamaan urheilujärjestöjen työehtosopimusta ja palkka tulee koostumaan tehtäväkohtaisesta palkasta sekä siihen mahdollisesti erikseen liittyvistä lisistä. Tehtävään valitulla on 6 kuukauden koeaika.

Hakemukset palkkatoivomuksineen ja CV:t osoitetaan postitse Suomen Jääpalloliiton toimistoon, Valimotie 10 (6 krs) 00380 Helsinki tai sähköpostitse toiminnanjohtajalle tobias.karlsson@finbandy.fi 23.10.2020 klo 16.00 mennessä. Lisätietoja tehtävistä antaa arkipäivisin klo 16.00-21.00 Suomen Jääpalloliiton hallituksen puheenjohtaja Jari Kettunen puh. 040 514 1133 tai virka-aikana toiminnanjohtaja Tobias Karlsson puh. 0400-278069.