JPS ESITTÄYTYY

Jyväskylän Palloseura (JPS) on seuraavana esittäytymisvuorossa. Julkaistu rosteri pitää sisällään ainakin seuraavat pelurit. 


JPS on ehkä eniten muutoksia kokenut joukkue Bandyliigassa. Jos tietomme eivät ole vääriä, niin noin 10 pelaajaa on lähtenyt ja saman verran tullut tilalle. 

Tuhkanen siirtyi Ruotsiin, Malinen Botniaan, Venäläiset koronan johdosta pysyvät rajan takana. Lopuista ei tarkkaa tietoa ole, mutta JPS ei ole julkaissut että olisivat sopimuksia tehneet.

Tulopuolella on ovi käynyt myös tiheään. Valmennusta vaihdettiin jälleen, ja Mika Hyppönen otti vetovastuun joukkueesta.   

Pelaajina joukkueeseen liittyivät ainakin Joni Vuopio (Norjasta), Tuukka Ässämäki (Ruotsista), Andreas Lindlöf, Joonas Hiltunen, ja Juho Kaaretkoski LRK Torniosta. Lisäksi vielä Akseli Uotinen WP-35:stä, Miikka Penttinen Botniasta, Topi Pesonen Veiterästä, Ville Hämäläinen Kamppareista, ja Perttu Pennanen JPS:n kakkosjoukkueesta.

Paperilla joukkue on kovaa luokkaa, mutta nähtäväksi jää miten pelaajarumba vaikuttaa yhteispeliin? Tosin Bandyliigatoimituksessa uskomme JPS:n taistelevan kärkisijoista jälleen kerran.

Tähän mennessä on julkaistu pelaajat, jotka löytyvät alla olevasta linkistä.