JPS UUTISOI KAHDESTA SOPIMUKSESTA

Kokeneet pelimiehet Sampsa Purhonen ja Niko Herranen jatkavat JPS:n riveissä.


Herranen ei malttanut vielä lopettaa uraansa.

Vuodesta 2008 JPS:ssä pelannut Herranen palasi viime kaudella pelikentille yhden välikauden jälkeen. Kauteen Herranen oli tyytyväinen niin henkilökohtaisesti kuin joukkueenakin. 

- Henkilökohtaisesti olen viime kauteen tyytyväinen. Oli yllättävän helppoa palata kentille välivuoden jälkeen. Viime kaudella saavutettiin aikalailla se mitä lähtökohtiin nähden oli saavutettavissa, vaikka nälkä kasvoikin syödessä ja mestaruutta tavoiteltiin.


Purhonen odottaa innolla alkavaa kautta!

Purhonen on edustanut Jipsiä vuodesta 2009 alkaen. Viime kaudella tehoja syntyi lukemat 6+4. Herrasen tavoin myös Purhonen piti viime kautta lähtökohtiin nähden onnistuneena.

- Viime kausi sujui nousujohteisesti niin joukkueella kuin itsellänikin. Kausi päättyi voitettuun peliin, joka on aina hyvä saavutus. Saatiin rosterista irti kaikki se, mitä oli otettavissa huomioiden kapea rinki ja loppukauden loukkaantumiset.

- Omat tavoitteeni tulevalle kaudelle on auttaa nuoria pelaajia kehittymään ja joukkuetta parantamaan peliä kohti kauden loppua. Uskon, että näihin asioihin minulla on annettavaa. Odotan innolla alkavaa kautta!