JPS VAHVISTUU

12.08.2020

Bandyliigan kauteen 2020-2021 valmistautuva JPS:n edustusjoukkue vahvistuu jälleen, kun Jaakko Hyvönen tekee paluun Jyväskylään. Hyvönen on tuttu nimi jyväskyläläisille mestaruuskaudelta 2018-2019. Tuolloin runkosarjassa syntyi tehot 11+2, ja SM-kultajuhliin päättyneessä finaalissa "Paaki" iski kaksi ikimuistoista maalia. Tuolloin Hyvönen pelasi myös Jipsin P21-joukkueessa, joka niin ikään saavutti silloin Suomen mestaruuden.

- Jyväskylään paluu tuntuu hyvältä! Jipsin paidasta on todella lämpimiä muistoja, niin SM-kullat kuin pelikaveritkin.

Viime kaudeksi 21-vuotias porilainen palasi kasvattajaseuraansa Narukerään, ja teki kauden aikana lopullisen murtautumisen Bandyliigan elittiin. Kauden aikana tehopisteitä syntyi hurjat 25+11 ja alkukaudesta tuli valinta myös marraskuun pelaajaksi. Nuorten MM-kisojen lisäksi Hyvönen debytoi myös A-maajoukkueessa.

- Tulevaa kautta odotan innolla. Jipsillä on nuori mutta todella potentiaalinen joukkue. Pelikamut ovat keskenään tuttuja mm. junnumaajoukkueista.

- Henkilölkohtaisesti tavoitteena on taas ottaa askelia eteenpäin pelaajana, olla mukana A-maajoukkueessa ja auttaa joukkuetta parhaani mukaan, jotta keväällä olisi se kirkkain mitali jälleen kaulassa.