KAMPPARIT NUORENTAA JOUKKUETTA

03.05.2020

Mikkelin Kampparien tulevan kauden jääpallon Bandyliigajoukkueen rakentaminen on hyvässä vauhdissa.


Hyvä pohja on jo olemassa

Omia ja innokkaita pelaajia, viiden kaverin kanssa sopimukset ovat 2-3 vuoden mittaisia, kertoo Kampparien päävalmentaja Antero Leväsen kanssa joukkuetta kokoava kapteeni ja toiminnanjohtaja Kimmo Huotelin.

Nimensä sopimuspapereihin ovat laittaneet Ville Hämäläinen, Vili Korhonen, Karo Liimatainen, Joni Maaranen, Aki Manninen,Sami Mikkola, Severi Noponen, Mikko Pulkkinen, Topi Saukkonen ja Ville Särkkä.

- Lisää uusia sopimuksia on luvassa lähiaikoina, lupaa Huotelin, jonka oma nimi vielä sopimuksista puuttuu. Levänenkään ei vielä sopimusta ole allekirjoittanut.


LÄHDÖSSÄ

Viime kauden joukkueesta Kampparit on menettämässä parhaan maalintekijänsä Santeri Laitisen, venäläisen Ilia Sokolovin ja maalivahti Juuso Tervosen. Laitinen muuttaa muualle töiden takia, Sokolovin jää sivuun Kampparien luopuessa ulkomaalaispelaajista ja Tervonen on hyvin todennäköisesti siirtymässä Ruotsiin.


JUNIORIT

Omista junioreista Kampparit antaa kesällä näytön paikan edustusjoukkueessa Esu Rytköselle, Aapo Pulkkiselle, Ville Hokkaselle ja Elmeri Hämäläiselle.