KAMPPARIT UUTISOI PELAAJISTAAN

05.10.2020

Mikkelin Kampparit vahvisti kolmannen Hauskan liittyvän miehistöön. Joukkue alkaa olla kasassa kaudelle 2020-21.


Huotelinin ja Maarasen viimeinen kausi?

Valtteri Hauskan siirron varmistuttua Kamppareilla on koossa nyt 16 kenttäpelaajan ja 3 maalivahdin jääpallon Bandyliigaryhmä. Pelaajista 11 on vielä junioristatuksen omaavia.

- Tällä porukalla pelataan ainakin neljän viikon kuluttua Oulussa Suomen cupissa. Ei lyödä kuitenkaan lopullisesti sivuja kiinni, kertoo Kampparien päävalmentaja Antero Levänen, jolla itsellään ei vielä tiistaina ollut omaa nimeä jatkopaperissa.

- Eiköhän sitä vielä vuoden voi jatkaa, sanoi Levänen ja lupasi kysymyksen jälkeen allekirjoittaa jatkopestin.

Valtteri Hauskan ohella viimeisimpinä edustusjoukkueen miehistöön ovat liittyneet omista P21-nuorista Aapo Pulkkinen ja Elmeri Hämäläinen.

Maalivahtiosastolle Kampparit on saanut jo aiemmin paluumuuttaja Eetu Sviilin Ruotsista.

- Joukkue on todellakin kaksijakoinen. On kokenutta ja nuorta porukkaa. Pelaajisto nuorentuu väkisin. Näinhän tässä on menty jo jokunen vuosi, sanoo Levänen ja kertoo nuorten kanssa tehtyjen sopimusten olevan pituudeltaan kahdesta kolmeen vuoteen.

Tilaa nuorille ovat tekemässä joukkueen kokeneimmat pelaajat Kimmo Huotelin, 46 ja Joni Maaranen, 44.

- Tämä on viimeinen vuosi kun pelaamme. Näin on Jonin kanssa puhuttu, kertoo Huotelin.

Nuoria lainalle Varkauteen

Viime kaudella joukkueessa pelanneista Juuso Tervonen siirtyi Ruotsiin Åby/Tjudera IF:ään, Santeri Laitinen HIFK:hon, Esko Liukkonen Veiterään ja Kampparien kanssa jo sopimuksen tehnyt Ville Hämäläinen JPS:ään. 

Lisäksi Mikko Pulkkinen, Esu Rytkönen ja Ville Hokkanen ovat menossa lainalle Varkauteen. Kolmikosta Pulkkisella on sopimus Kampparien edustusjoukkueen kanssa.