SURU-UUTINEN

23.03.2020

Tänään herätessäni sain pysäyttävän suruviestin, ystäväni, suuri jääpallo-ihminen Ari "AP" Peltola on nukkunut viikonloppuna autuaimmille jääpallokentille.


ARI "AP" PELTOLA IN MEMORIAM

On vaikea kirjoittaa tätä uutista, koska kyyneleet valuu poskillani vuolaasti.   Ari olit hieno mies, Ystävä isolla Y:llä. Kinasimme monesti jääpallosta, jääkiekosta, ja jalkapallosta mutta huumorilla ystävien kesken, olimme samanhenkisiä kavereita.


Kun kutsuin sinut HIFK Jalkapallo-otteluun otit kutsun vastaan, ja kävimme yhdessä katsomassa matsin ja höpötimme paljon kaikkea. Vahinko etten enää voi kutsua sinua kanssani peleihin. Monet sanovat että olen kova höpöttämään, mutta siinäkin Ari hävisin sinulle :-)


Toimit vuosia Suomen Jääpalloliiton Helsingin piirin Puheenjohtajana, useissa kokouksissa sain nauraa kippurassa jutuillesi, vaikka välillä oli tiukkoja asioita käsiteltävänä. Hoidit hommasi aina hyvin, ja tasapuolisesti kaikkia kuunnellen.

Vuosia olit myös Porvoossa Akilleksen ja varsinkin ToBK:n (Tolkis Bollklubb) eri lajien toiminnassa mukana. Sinä olit vuonna 2002 vuoden ToBK:lainen - He myös menettivät nyt suuren seurahenkilön.


- Voimia läheisillesi tässä suuressa surussa, voin vain yhtyä suruunne -

Tiedän että AP tsemppaisi meitä kaikkia, tässäkin tilanteessa...


Kun katson ikkunasta ulos, leijuu taivaalla muutamia pilviä. ARI siellä sinä olet, ja tulen "höpöttelemään" kanssasi edelleen Akilleksen, HIFK:n ja TPS:n edesottamuksista....


Ystäväsi ikuisesti, Kaivaten, ja Kunnioittaen - Pasi Virtanen