LUISTELUAREENA OY UUTISOI

10.05.2020

LuisteluAreenan suunnitteluvarausta käsiteltiin 5.5.2020 Helsingin Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnassa. Lautakunta myönsi alueen varaamisesta Malmin Longinojalle WasaGroup Oy:lle moniliikuntakeskuksen suunnittelua varten.


WasaGroup Oy on Areenan omistaja ja Helsingin Luisteluareena Oy pääkäyttäjä Tilojen lopullinen suunnittelu toteutetaan yhteisvoimin näiden tahojen kanssa.

  • On hienoa, että Helsingin kaupunki on antanut meille mahdollisuuden hankkeen todelliselle kehittämiselle ja toteutusedellytysten hakemiselle. Haluan myös kiittää Luisteluareena Oy:tä ja sen tausta henkilöitä laajamittaisesta työstä hankkeen eteen tässä vaiheessa. Ensimmäinen iso askel on saavutettu hankkeessa ja nyt lähdemme seuraavien askelien kimppuun Toteaa Timo Pahkala/WasaGroup Oy:stä.
  • Haluamme jo tässä vaiheessa kiittää WasaGroupia ja Helsingin kaupunkia hyvästä yhteistyöstä. Monen vuoden työmme on kantanut nyt hedelmää, mutta samalla kun iloitsemme tilanteesta, me käärimme hihat ja aloitamme välittömästi työt lopullisten suunnitelmien osalta, toteaa Helsingin Luisteluareena Oy:sta Markus Larsson.