NARUKERÄ VAHVISTAA PELAAJIAAN

18.09.2020

Narukerä uutisoi tehneensä sopimukset Rinat Shamsutovin ja Jere Koivulan kanssa. 


Rinat Shamsutov liittyy joukkueeseen pelaajavalmentajan roolissa.

- On todella kiva palata Poriin. Innoissani odotan tapaavani viime kauden tutut pelaajat. Joukkueen pelaamisen kehittäminen on edelleen itselle mieluisaa ja pääsen taas auttamaan myös nuoria yksilöitä eteenpäin kauden aikana. Tavoitteemme on mennä pidemmälle kuin viime kaudella ja sen eteen tulen tekemään töitä taas lujasti. Toivotaan myös, että kausi saadaan vietyä läpi ilman keskeytystä.

- Jo aiemmin saimme joukkueeseen kokeneen paluumuuttajan ja lähes kaiken voittaneen Ville Aaltosen sekä kaksi lahjakasta nuorta pelaajaa toisen Varkaudesta ja toisen Helsingistä. Tämän lisäksi joukkueessa on viime kauden nuorten Suomen mestareita, jotka ovat taas vuoden vanhempia ja oppineet voittamaan pelejä. Nyt kun Rinat laitetaan tuohon päälle, niin onhan meillä todella mielenkiintoinen joukkue tulevalla kaudella.

Edellisen kauden varakapteeni löysi vielä työhaasteiden takaa aikaa jääpallolle.

Narukerän joukkue alkaa olemaan viittä vaille valmis. Kauden Jyväskylässä perjantaina 20.11 aloittava Narukerä sai ryhmään mukaan viime vuoden varakapteeninsa Jere Koivulan.

- Turusta ei Poriin valtavien työaikatauluhaasteiden keskeltä ajeta vain pelailemaan. Vielä on virtaa ja halua olla joukkueessa mukana, joka laadukas ja kokonaisvaltainen. Olen saanut kokea maajoukkueenkin ja tällä hetkellä on motivaattorina auttaa Narukerä tulevalla kaudella mahdollisimman pitkälle.