JPS SOLMI LISÄÄ SOPIMUKSIA 

16.05.2020

Bandyliigakauteen 2020-2021 valmistautuva JPS:n edustusjoukkue on tehnyt jatkosopimukset kahden alakerran luottopelaajan kanssa. Aku Palsola ja Aleksi Niemi edustavat punapaitoja myös tulevalla kaudella.


Palsola ja Niemi jatkavat punapaidassa

Niemi, 19, on nuoresta iästään huolimatta kuulunut jo muutaman kauden ajan edustuksen miehistöön. Kokemusta löytyy myös nuorten maajoukkueista. Viime kaudella JPS-kasvatti esiintyi varmaotteisesti läpi kauden liberon tontilla.

- Viime kausi meni omasta mielestäni hyvin niin joukkueelta kuin itseltäkin. Mukavaa oli lopettaa kausi jälleen mitaliin. Ensi kaudelta odotan taas kovia pelejä ja joukkueelta menestystä, Aleksi sanelee kevättreenien keskeltä.

Palsola, 24, murtautui Bandyliigan puolustajaeliittiin mestaruuskaudella 2018-2019. Viime kaudella kovaluinen pelimies otti jälleen yhden askeleen eteenpäin ja tuli valituksi Bandyliigan tähdistökentälliseen puolustajan paikalle. Palsolalla riittää edelleen nälkää, ja tavoitteena on taas kehittyä pelaajana ja auttaa sitä kautta joukkuetta entistä paremmin.

- Vaikka eletään vaikeita aikoja, on fiilis nyt silti hyvä ja tulevaa kautta odotellaan innolla. Haluan haastaa itseäni vielä entistä kovemmin ja saavuttaa joukkueen kanssa jälleen menestystä.

Jipsin sopimusneuvottelut pyörivät hyvällä vauhdilla, ja lisää uutisia kuullaan taas pian. Joukkue harjoittelee tällä hetkellä aktiivisesti pienryhmissä.