PELAAJASOPIMUKSIA

24.07.2020

Narukerä ja JPS vahvistavat tehneensä pelaajasopimuksia viime kaudella joukkueissa esiintyneiden pelaajien kanssa...


TOMI MUSTONEN SOPIMUKSEEN NARUKERÄN KANSSA

Narukerällä on nyt kasassa 16 pelaajasopimusta, kun 35-vuotias Tomi Mustonen jatkaa joukkueessa. Mustonen oli viime kaudella joukkueen kolmanneksi tehokkain pelaaja Rinat Shamsutovin ja Jaakko Hyvösen jälkeen tehden 22 maalia.

Mustonen kertoo, että valmistautuminen tulevaan kauteen on hyvässä vauhdissa,
­- Luvassa on todella mielenkiintoinen kausi. Ehdottomasti lähdetään parantamaan viime kevään työtapaturmaa ja valmistautuminen kauteen on ollut suunnitelmallista ja nousujohteista koko joukkueelta. Itselle jäi viime kaudesta paljon hampaankoloon. Pelasin lähes koko kauden rikkinäisellä polvella. Nyt se on operoitu ja se on kuntoutunut todella hyvin.


RIKU HÄMÄLÄINEN SOPIMUKSEEN JPS:N KANSSA

JPS on kiinnittänyt tärkeän palasen joukkueeseen, kun seuran oma kasvatti ja viime kaudella kapteenin nauhaa kantanut Riku Hämäläinen on solminut jatkosopimuksen.

22-vuotias Hämäläinen teki viime kaudella lopullisen murtautumisensa Bandyliigan parhaiden pelaajien joukkoon. Ottajia kovemmilla kentillä olisi jo voinut olla, mutta Hämäläinen halusi vielä kehittää itseään tutussa ympäristössä.

- Päätös jatkaa Jipsissä ei vielä ollut vaikea ajatellen omaa kehitystä. Seura on tehnyt hienoa työtä ensi kautta ajatellen, ja joukkue alkaa näyttämään todella iskukykyiseltä.

Viime kaudella Riku iski runkosarjassa 31 maalia, syöttöpisteitä kertyi 9. Talvella mies edusti myös maajoukkuetta alle 21-vuotiaiden MM-kisoissa. Miehen nimi oli myös A-maajoukkueen tarkkailulistalla. Kausi päättyi kuitenkin ikävästi loukkaantumiseen juuri ennen pudotuspelejä.

- Viime kausi sujui itseltäni loistavasti siihen asti kun joutui jäämään loukkaantumisen jälkeen sivuun. Joukkueena saimme kuitenkin revittyä maksimin irti ajatellen rosteria ja loppukauden pieniä takapakkeja.

Tavoitteet tulevalle talvelle ovat omassa kehittymisessä ja joukkueena menestymisessä.