SOPIMUKSIA

02.05.2020

Bandyfanit odottavat kuumeisesti joukkueiden ilmoituksia heidän kokoonpanoista kaudelle 2020-21. Muutama seura on jo ensimmäiset uutiset kokoonpanoista kertoneet, mutta paljon vielä odotetaan lisää..


Näin Vapun jälkeen alkaa Bandyliigaseuroissa tapahtua. 


JPS jo esitteli muutaman uuden pelaajan ja valmentajan kaudelle 2020-21. Botnia uusi täysin valmennuksensa, Veiterä ilmoitti ettet jatka valmentajan kanssa sopimustaan - tosin uutta valmentajaa ei vielä ilmoitettu. Muut seurat ovat vielä toistaiseksi olleet hissukseen. Bandyliigatoimituksen tietojen mukaan JPS, ja HIFK ilmoittaisivat tulevalla viikolla ainakin jotakin, jäädään mielenkiinnolla odottamaan. Siirrot sivulta löydät jokaisen joukkueen ilmoittamat muutokset kaudelle 2020-21, päivitämme tietoja sitä mukaa kun seurat asiat vahvistavat. Kokoonpano-sivut myös täydentyvät sitä mukaan, kun seurat vahvistavat ketkä heillä ovat mukana kaudella 2020-21.

Bandyliigatoimitus pahoittelee, että valitettavasti playoffin kynnyksellä meiltä meni Akilleksen tekemä jatkosopimus Valmentaja Jari Hyttisen kanssa täysin ohitse, tässä siis Hyttisen jatkosopimuksesta vielä tietoa:


Jari Hyttinen jatkaa Akilles Bandyn päävalmentajana

Akilles Bandy on tehnyt jatkosopimuksen nykyisen päävalmentajan Jari Hyttisen kanssa. Sopimus on muotoa 1+1 ja kattaa kauden 2020-2021 ja optiona vielä kauden 2021-2022. Valmentajana Jari Hyttinen on intohimoinen ja vaativa sekä vienyt tällä kaudella Akilles Bandyn joukkueen Suomen Cupin mestariksi (myöhemmin vielä Suomen mestariksi). Lisäksi hän on saavuttanut erinomaisia tuloksia nuorten pelaajien kehittämisessä.

Olemme iloisia, että olemme löytäneet erittäin kunnianhimoisen ja sitoutuneen päävalmentajan, joka varmasti vie joukkuetta ja sen yksilöitä urheilullisesti eteenpäin. Lisäksi seuran panostus juniorityön ja nuorten pelaajien kehittämiseen tuottaa varmasti menestystä myös tuleville vuosille. Lue lisää Akilleksen tiedotteesta, alla olevasta linkistä..