WP 35 ESITTÄYTYY

Uusi valmennus, pelaajarinki muuttui, mutta joukkue katsoo tulevaan. Valmennus lupaa puristaa joukkueesta kaiken irti. 


Varkaudesta kantautunutta tietoa..

WP 35 valmistautuu Jyväskylässä pelattavaan Suomen Cupin turnaukseen vielä jäähallissa, kun lauhat kelit stoppasivat viime metreillä ison tekojään valmistumisen. Tilanne on valitettavasti Oulua lukuunottamatta sama muillakin jääpallopaikkakunnilla.

Lämmin syksy on osaltaan häirinnyt kauteen valmistautumista, muuten olemme aikataulussa, valmentaja Joni Kauhanen summaa kesää ja syksyä.

Joukkue muuttui puolivälieriin päättyneen viime kauden jälkeen merkittävästi.

Valmentajaksi tuli tuttu nimi, kun Joni Kauhanen otti valmennusvastuun ja pelaajapuolelta poissa tämän kauden joukkueesta ovat Aleksander Gavrilov, Vladimir Druzhkov, Jukka-Pekka Hoffren, Ville Koskinen, Mikko Kilpeläinen, Jesse Kuokkanen, Narukerään siirtynyt Kristian Paukkonen sekä JPS:ään siirtynyt Akseli Uotinen. Tulopuolella olivat Kamppareista lainapelaajina saapuneet Mikko Pulkkinen, Ville Hokkanen, Eemeli Suontakanen, Esu Rytkönen sekä Jimi Siiteri. Lisäksi LRK:n saapui Tatu Ruotsalainen.

Katse kohti tulevaa..

Vaihtuvuus on joukkueessa ollut suurta, mutta taaksepäin emme voi katsella. Pyritään puristamaan olemassa olevasta joukkueesta kaikki irti. Joukkueessa on kuitenkin määrällisesti hyvin pelaajia, 18 kenttäpelaajaa ja kolme maalivahtia. Se mahdollistaa laadukkaan tekemisen isolla kentällä, jatkaa Kauhanen.

14-15.11.2020 joukkue matkaa Jyväskylään, jossa etsitään Suomen Cupin toisessa alkulohkossa Akillekselle 6.1. Porvoossa pelattavaan finaaliin. Lohkossa pelaavat isäntäjoukkue JPS:n lisäksi Veiterä, HIFK, Botnia ja WP 35.

Suomen Cupissa on selvää, että oman pelin kehittäminen on asian numero yksi, kommentoi vielä valmentaja Kauhanen.


WP 35:n pelit Lappeenrannan Suomen Cupissa:

La 14.11. klo 14:00 WP 35-Botnia

La 14.11. klo 18:00 WP 35-JPS

Su 15.11. klo 11:00 WP 35-HIFK

Su 15.11. klo 17:00 WP 35-Veiterä


Linkistä pääset tutustumaan rosteriin