WP-35 JULKAISI JOUKKUEENSA

09.09.2020

Joni Kauhanen ottaa valmennusvastuun, mukana uusia pelaajia.


Bandyliigan WP 35 päätti pitkän hiljaiselon


Viime kevään Veiterä pudotuspeleihin oman pelaajauransa päättänyt Joni Kauhanen, 39, ottaa valmennusvastuun WP 35:n edustusjoukkueesta ja pitkät jääpalloperinteet Varkaudessa saavat näin jatkoa.

- Kieltämättä tiukka työ kesän aikana tehtiin, Kauhanen myöntää joukkueen pukukopissa Kämärillä ennen illan halliharjoituksia.


KAUHANEN jatkaa pelaajasta suoraan valmentajaksi, joten kaikki peliin liittyvä on tuoreessa muistissa.

- Keväällä ei ollut tarkoitus ottaa oman peliuran jälkeen valmentajan pestiä. Olin itse asiassa neuvottelemassa kesällä edustusjoukkueen taakse valmennustiimiä, mutta se kuvio ei toteutunut, joukkueelle jo kesäharjoittelun yhdessä Janne Pölläsen kanssa vetänyt Kauhanen tunnustaa.


WP 35:N runkomiehistä jatkavat maalivahti Ari-Pekka Aho sekä kenttäpelaajista Niko Nissinen, Aleksi Puustinen, Jyrki Tauschi, Joona Pietikäinen sekä Joel ja Juho Holopainen.

- Muutama pelaaja lähti. Akseli Uotinen JPS:aan, Kristian Paukkonen Narukerään ja Eemeli Puustinen Norjaan. Ville Koskinen pitää välivuoden ja keskittyy opiskeluihinsa, Kauhanen kertoo ja sanoo WP 35:n olevan tällä kaudella täysin suomalainen.

Viime kauden venäläiset (Aleksander Gavrilov ja Vladimir Druzhkov) jäävät siis Venäjälle jo vallitsevan korona-tilanteenkin ja matkustusrajoitteiden takia.

TÄLLÄ hetkellä pelaajarosterissa on kaksi maalivahtia ja 16 kenttäpelaajaa.

- Kahta-kolmea pelaajaa vielä haetaan, Kauhanen myöntää ja sanoo kesäharjoittelun sujuneen hyvin niiden osalta, ketkä olivat käytettävissä.

Uusina pelaajina WP 35:n paidan pukevat neljä nuorta Kampparien lainapelaajaa Mikkelistä eli Esu Rytkönen, Mikko Pulkkinen, Ville Hokkanen ja Jimi Siiteri. Siiteri on libero, Rytkönen sivutuki ja Pulkkinen hyökkääjä.

Sarjasta pois jääneestä LRK Torniosta WP 35 sai sivutuki Tatu Ruotsalaisen, joka muutti Varkauteen opiskelujen takia ja junnuista edustusjoukkueeseen on nostettu Aatu Torvinen.